• Hany Samy
  Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
 • φουντουκιά
  Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
 • Wen
  Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918

Οριζόντια ενιαία δύναμη άξονων σκηνικών φυγοκεντρικών αντλιών NFPA20 τυποποιημένη 195.9KW ανώτατη

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNP NM FIRE
Πιστοποίηση NFPA20/UL/FM/EN12845/CCCF
Αριθμό μοντέλου SCF200-125-300 (8x5»)
Ποσότητα παραγγελίας min 1SET
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 30-45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Λεπτομέρειες
Πιστοποίηση UL/FM/NFPA20 Ροή 1250GPM
Περιστροφή/λεπτό 2980 (50Hz) Μηχανή De MAAS & NM πυρκαγιάς
Πίνακας ελέγχου Tornatech (UL/FM) Κεφάλι 170PSI
Υψηλό φως

αντλία πυρκαγιάς diesel

,

υδραντλία προσβολής του πυρός

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Για την πυροσβεστική πιστοποίηση ικανότητας UL/FM/NFPA20 αντλιών πυρκαγιάς εφαρμογών 750GPM @ 195PSI φυγοκεντρική

 

 • Μια διασπασμένη αντλία περίπτωσης είναι ένας τύπος φυγοκεντρικής αντλίας στην οποία το περίβλημα της αντλίας είναι χωρισμένο σε δύο χωριστές αίθουσες. Αυτός ο τύπος αντλίας είναι διαφορετικός από μια ευθύγραμμη αντλία ή μια αντλία αναρρόφησης τελών στις οποίες το ακροφύσιο και το ακροφύσιο συμπεριλαμβάνονται και οι δύο απαλλαγής αναρρόφησης σε μια αίθουσα.
 •  
 • Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των διασπασμένων αντλιών περίπτωσης. Όταν το περίβλημα χωρίζεται κατά μήκος ενός κάθετου επιπέδου όσον αφορά το στροφείο, αναφέρεται ως κάθετη διασπασμένη αντλία περίπτωσης. Όταν το περίβλημα χωρίζεται κατά μήκος ενός οριζόντιου επιπέδου, αναφέρεται ως οριζόντια διασπασμένη αντλία περίπτωσης. Ο πιό πρόσφατος τύπος σχεδίου περιβλημάτων είναι πιό οικονομικός στις εφαρμογές που απαιτούν τις σημαντικά υψηλότερες ροές, και το στροφείο του μπορεί να υποστηριχθεί χρησιμοποιώντας τα ρουλεμάν σε δύο πλευρές, το οποίο είναι ένα πλεονέκτημα για τις μεγαλύτερες, υψηλότερες αντλίες ροής.
 •  
 • Η διασπασμένη αντλία περίπτωσης έχει και τις συνδέσεις απαλλαγής και αναρρόφησης στο χαμηλότερο - το μισό από το περίβλημα αντλιών, σε μια αντιτιθέμενη διαμόρφωση ο ένας στον άλλο. Το στροφείο της αντλίας τοποθετείται κανονικά σε έναν άξονα που υποστηρίζεται από τα ρουλεμάν σε δύο πλευρές.

 

Εφαρμογή:

 

Βιομηχανικοί τομείς: Όλοι το πετρέλαιο, το πετροχημικό, η χημική ουσία, οι πετρελαιοφόρες περιοχές, τα γραφεία σωληνώσεων, οι αποθήκες πετρελαίου, οι τερματικοί σταθμοί πετρελαίου, τα διυλιστήρια πετρελαίου, οι παράκτιες πλατφόρμες, κ.λπ. Εθνικές αποθηκεύσεις σιταριού, εγκαταστάσεις θερμικής παραγωγής ενέργειας, χαλυβουργεία, ναυπηγεία, μύλοι εγγράφου, κ.λπ.
Εμπορικός τομέας: πέντε αστέρων ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, υπεραγορές, κτίρια γραφείων, μεγάλης κλίμακας εμπορικός σύνθετος, σήραγγες εθνικών οδών, σταθμοί μετρό, σιδηροδρομικοί σταθμοί, αερολιμένες Επιχειρήσεις εφαρμοσμένης μηχανικής πυρόσβεσης

 

 

 

Παράμετροι:

 

ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΛΙΩΝ SPEED ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΟΝΩΝ
PSI ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΡΗΤΗΣ Περιστροφή/λεπτό HP KW
170 393 120 SCF200-125-300
(8x5»)
2980
(50Hz)
263 195.9

 

Κάθε αντλία θα απαριθμήσει μια ανακουφιστική βαλβίδα κυκλοφορίας για την υπηρεσία αντλιών πυρκαγιάς που εγκαθίσταται και που τίθεται κάτω από τη shutoff πίεση στην ελάχιστη αναμενόμενη πίεση αναρρόφησης. Εξαίρεση: Αυτός ο κανόνας δεν θα ισχύσει για τις engine-driven αντλίες για τις οποίες το δροσίζοντας νερό μηχανών λαμβάνεται από την απαλλαγή αντλιών.

 

 

Η απόδοση κυμαίνεται:

 

 

UL:

 

Q: 500-4000GPM Χ: 100-190PSI

 

FM:

 

Q: 500-4000GPM Χ: 100-190PSI

 

CCCF:

 

Q: 20-500L/S Χ: 0.42-2.0Mpa

 

NFPA20:

 

Q: 300-8000GPM Χ: 60-300PSI

 

 

 

Τύπος προϊόντων:

 

Μηχανή diesel - οδηγημένα σύνολα αντλιών πυρκαγιάς με την αερόψυξη & την υδρόψυξη

 

NFPA20 συσκευασία

 

 

Πλεονέκτημα:

 

Πρώτης τάξεως διεθνή τεχνικά πρότυπα.

 

Η ΠΥΡΚΑΓΙΆ CNP NM είναι το πρώτο μέλος NFPA από manufacturers.and της αντλίας της Κίνας κέρδισε το UL, διεθνής πιστοποίηση πυρκαγιάς FM για τα προϊόντα αντλιών πυρκαγιάς.

 

 

Υπηρεσία:

 

1. Για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τις λογικές τιμές στη βιομηχανία πρόσθετων ουσιών τροφίμων.
2. Για να ακολουθήσουν τις διαταγές και να τακτοποιήσουν να στείλει εγκαίρως, που παρέχει τα πλήρη έγγραφα
για τον εκτελωνισμό σύμφωνα με τις διαφορετικές πολιτικές εξαγωγής στις διαφορετικές χώρες.

 

Οριζόντια ενιαία δύναμη άξονων σκηνικών φυγοκεντρικών αντλιών NFPA20 τυποποιημένη 195.9KW ανώτατη 0

Συνιστώμενα προϊόντα