• Hany Samy
    Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
  • φουντουκιά
    Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
  • Wen
    Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918
WhatsApp : +8618627949609

UL/τοποθετημένη αντλία πυρκαγιάς NFPA20 500GPM ολίσθηση με τα φυγοκεντρικά σύνολα αντλιών πυρκαγιάς αναρρόφησης τελών

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNP NM FIRE
Πιστοποίηση NFPA20/UL/FM/EN12845/CCCF
Αριθμό μοντέλου ESF65/26 (2,5 " x2»)
Ποσότητα παραγγελίας min 1SET
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 30-45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Λεπτομέρειες
Πιστοποίηση UL/FM/NFPA20 Ροή 500GPM
Αντλία ΠΥΡΚΑΓΙΆ CNP NM Περίβλημα Όλκιμος χυτοσίδηρος
Κεφάλι 130PSI Χρώμα Κόκκινος
Υψηλό φως

συσκευασία ολισθήσεων αντλιών πυρκαγιάς

,

σύστημα αντλιών προσβολής του πυρός

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

UL/τοποθετημένη αντλία πυρκαγιάς NFPA20 ολίσθηση με τα φυγοκεντρικά σύνολα αντλιών πυρκαγιάς αναρρόφησης τελών σε 500GPM @ 130PSI

 

Οι συσκευασίες πυρκαγιάς NM σχεδιάζονται για να παρέχουν την ελεύθερη λειτουργία προβλήματος, να ικανοποιήσουν ή να υπερβούν τους όρους σχεδίου, και να θεωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα πατωμάτων ακόμα επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στις βαλβίδες, τους ελεγκτές, τους μετρητές, κ.λπ. Χρησιμοποιούμε μόνο τα χρόνος-δοκιμασμένα ποιοτικά τμήματα, τα οποία φέρνουν τις λίστες UL/FM. Οι συναρμολογήσεις, τα τμήματα σωληνώσεων, και τα μέλη πλαισίων είναι σκόνη που ντύνεται για να εξασφαλίσει μακριά ζωή υπηρεσιών.


Nfpa-20 υποχωρητικά συσκευασμένα συστήματα αντλιών πυρκαγιάς μας παίρνουν την παρενόχληση από την εγκατάστασή σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανακαλύψει, να διατάξει, να αποθηκεύσει, ή εκατοντάδες μεταφορών των επιμέρους συστατικών. Όλος ένας εγκαθιστώντας ανάδοχος πρέπει να κάνει είναι συνδέει την αναρρόφηση και την απαλλαγή και προβλέπει την εξουσία στους ελεγκτές.

 

FM οι εγκεκριμένες συσκευασίες αντλιών πυρκαγιάς παράγονται χρησιμοποιώντας τα συστατικά που έχουν υποβληθεί στις αυστηρές δοκιμές που εξασφαλίζουν που θα εκτελέσουν όταν ζητιέται από κατά τη διάρκεια κάθε προγράμματος πιστοποίησης. Οι δοκιμές αντλιών χαρτογραφούν τη ροή αντλιών εναντίον των επικεφαλής χαρακτηριστικών απαλλαγής πέρα από την ολόκληρη σειρά των ροών οι δοκιμές ανελκυστήρων αναρρόφησης αξιολογούν τη δυνατότητα της αντλίας να αποδώσουν στους λιγότερο από τέλειους όρους παροχής νερού και η υδροστατική δοκιμή πίεσης που εκτελείται για να βεβαιώσει τα περιβλήματα αντλιών μπορεί να αντισταθεί τις πιέσεις συστημάτων ψεκαστήρων πυρκαγιάς.
Οι δοκιμές οδηγών μηχανών diesel/ηλεκτρικών κινητήρων αξιολογούν την απόδοση της μηχανής/της μηχανής υπό τους εξαιρετικά σκληρούς όρους δοκιμής, και επίσης τη δυνατότητα μηχανών/μηχανών να επικοινωνήσουν με τον ελεγκτή αντλιών πυρκαγιάς. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει την αξιόπιστη υπηρεσία από αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι των μηχανημάτων.


Το τρίτο κύριο συστατικό της συσκευασίας αντλιών πυρκαγιάς είναι ο ελεγκτής αντλιών πυρκαγιάς. FM οι απαιτήσεις των εγκρίσεων για αυτά τα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί για να αξιολογήσουν αυτές τις σύνθετες συσκευές υπό τους αυστηρούς όρους προκειμένου να παρασχεθεί η συσκευασία αντλιών πυρκαγιάς μια αξιόπιστη στάση συσκευών έτοιμη να ενεργήσει εάν η ανάγκη προκύπτει. FM οι απαιτήσεις των εγκρίσεων έχουν εξετάσει επίσης την ικανότητα μίγμα-και-αντιστοιχιών μεταξύ των μηχανών diesel και των ελεγκτών πριν από χρόνια με μια τυποποιημένη τελική λουρίδα έτσι ώστε η επικοινωνία στις συσκευές είναι πολύ ευκολότερη να καθιερώσει και να διατηρήσει.


FM οι εγκρίσεις θα ελέγξουν τις εγκαταστάσεις κάθε κατασκευαστή του ολόκληρου συστήματος αντλιών πυρκαγιάς, που εξασφαλίζει την εμμονή στα αυστηρά πρότυπά μας και την παραγωγή στο πιό υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας σε συνεχή βάση. FM οι εγκρίσεις ελέγχουν επίσης οποιαδήποτε ζητήματα απόδοσης που αναφέρονται από τον τομέα και βοηθούν το χρήστη στη λήψη των άμεσων, διορθωτικών ενεργειών.

  
 
Παράμετροι:

 

ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΛΙΩΝ SPEED ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΟΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ DIESEL
PSI ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΡΗΤΗΣ Περιστροφή/λεπτό HP KW

ΠΡΟΤΥΠΟ

(TECHTOP&UL)

HP KW

ΠΡΟΤΥΠΟ

(NM&UL)

HP KW ΠΡΟΤΥΠΟ (DE MAAS&FM) HP KW
130 300 91 ESF65/26
(2,5 " x2»)
2980
(50Hz)
72 53.6 T250m1-2
(IEC/TEFC)
75 55 NM4-105 86 64 If05ah-φ 81 60

 
 
Τύποι αντλιών:
Αντλία αναρρόφησης τελών, Jockey αντλία, ευθύγραμμη αντλία
 
Τύποι διαμόρφωσης:
1. Προσανατολισμένα προς το ηλεκτρικό κινητήρα σύνολα αντλιών πυρκαγιάς
2. Μηχανή diesel - οδηγημένα σύνολα αντλιών πυρκαγιάς
3. jockey σύνολα αντλιών
 
 
Σειρές απόδοσης:
 

 
UL:
 

 Q: 100-750GPM  Χ: 100-145PSI

 
FM:
 

 Q: 100-750GPM  Χ: 100-145PSI

 
CCCF:
 

 Q: 5-150L/S  Χ: 0.40-1.6Mpa

 
NFPA20:
 

 Q: 100-2250GPM  Χ: 60-230PSI

 
 
 
 Πλεονέκτημα:
 
Πρώτης τάξεως εξοπλισμός δοκιμής και επιθεώρησης.
UL η πιστοποίηση αντιπροσωπεύει τα παγκόσμια υψηλότερα τεχνικά πρότυπα της πιστοποίησης πυρκαγιάς, αλλά και σημαίνει ότι τα επικυρωμένα προϊόντα πυρκαγιάς πρέπει να αντισταθούν την πιό ακραία, σκληρή διαδικασία δοκιμής, ο σκοπός της πιστοποίησης με σκοπό να ελέγξει εάν το προϊόν καλύπτει τις απαιτήσεις απόδοσης, ασφάλειας και ποιότητας, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της προστασίας ιδιοκτησίας.
Το NM πυρκαγιάς έλαβε τη μηχανή diesel πυρκαγιάς UL1247 και η βεβαιωμένη UL448 εργαστηριακή πιστοποίηση αντλιών πυρκαγιάς, πλήρως απέδειξε ότι η επιχείρηση από την άποψη της δύναμης υλικού και λογισμικού, πρόκειται να καλύψει τις ακριβείς απαιτήσεις της πιστοποίησης UL.
 
Είμαστε το πρώτο μέλος NFPA μεταξύ των κινεζικών κατασκευαστών αντλιών. Η παραγωγή των ομάδων αντλιών πυρκαγιάς μας είναι αυστηρά σύμφωνα με NFPA20.
Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που έχουν και την πιστοποίηση UL/FM για την αντλία πυρκαγιάς και τη μηχανή diesel πυρόσβεσης, επίσης το μόνο εργαστήριο μάρτυρα UL στην Ασία για την αντλία πυρόσβεσης και τη μηχανή diesel πυρόσβεσης.
Έχουμε εφαρμόσει τις δωδεκάδες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Έχουμε τη νέα ομάδα, τοπ εμπειρογνώμονες.
 
Υπηρεσία:

1. Απάντηση μέσα σε 24 ώρες.
2. Υψηλής ποιότητας προϊόντα και η λογικότερη τιμή
3. Στοιχεία και χημική υποστήριξη τεχνολογίας.
4. Επαγγελματική υπηρεσία ομάδων
5. Παραγωγή Customiszed για τη διαφορετική συσκευασία
6. Καμία καθυστέρηση στην αποστολή

UL/τοποθετημένη αντλία πυρκαγιάς NFPA20 500GPM ολίσθηση με τα φυγοκεντρικά σύνολα αντλιών πυρκαγιάς αναρρόφησης τελών 0