• Hany Samy
    Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
  • φουντουκιά
    Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
  • Wen
    Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918
WhatsApp : +8618627949609

Κόκκινη συσκευασία αντλιών πυρκαγιάς 250GPM τοποθετημένη ολίσθηση με την ηλεκτρική/μηχανή diesel

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNP NM FIRE
Πιστοποίηση NFPA20/UL/FM/EN12845/CCCF
Αριθμό μοντέλου ESF50/26 (2,5 " x2»)
Ποσότητα παραγγελίας min 1SET
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 30-45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Λεπτομέρειες
Πιστοποίηση UL/FM/NFPA20 Ροή 250gpm
Αντλία ΠΥΡΚΑΓΙΆ CNP NM Περίβλημα Όλκιμος χυτοσίδηρος
Κεφάλι 110PSI Χρώμα Κόκκινος
Υψηλό φως

σύστημα αντλιών προσβολής του πυρός

,

Σύνολο αντλιών μηχανών diesel

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

UL/τοποθετημένη αντλία πυρκαγιάς NFPA20 250GPM @ 110PSI ολίσθηση με τα φυγοκεντρικά σύνολα αντλιών πυρκαγιάς αναρρόφησης τελών
 
ΕΝΤΥΠΟ Kathy.pdf ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ
 
 
Η αντλία πυρκαγιάς αρχίζει όταν η πίεση στις πτώσεις συστημάτων ψεκαστήρων πυρκαγιάς κάτω από ένα κατώτατο όριο. Οι πτώσεις πίεσης συστημάτων ψεκαστήρων σημαντικά όταν εκτίθενται ένας ή περισσότεροι ψεκαστήρες πυρκαγιάς στη θερμότητα επάνω από τη θερμοκρασία σχεδίου τους, και ανοίγουν, απελευθερώνοντας το νερό. Διαδοχικά, άλλα εξέλικτρα μανικών πυρκαγιάς ή άλλες πυροσβεστικές συνδέσεις ανοίγουν, προκαλώντας μια πτώση πίεσης στον κεντρικό αγωγό προσβολής του πυρός.
Οι αντλίες πυρκαγιάς απαιτούνται όταν δεν μπορεί να παρέχει το τοπικό δημοτικό υδάτινο σύστημα την ικανοποιητική πίεση να καλυφθούν οι υδραυλικές απαιτήσεις σχεδίου του συστήματος ψεκαστήρων πυρκαγιάς. Αυτό εμφανίζεται συνήθως εάν το κτήριο είναι πολύ ψηλό, όπως στις πολυκατοικίες, ή στα συστήματα που απαιτούν μια σχετικά υψηλή τελική πίεση στον ψεκαστήρα πυρκαγιάς προκειμένου να παρασχεθεί ένας μεγάλος όγκος του νερού, όπως στις αποθήκες εμπορευμάτων αποθήκευσης. Οι αντλίες πυρκαγιάς απαιτούνται επίσης εάν η παροχή νερού πυροπροστασίας παρέχεται από μια δεξαμενή αποθήκευσης νερού επίγειων επιπέδων.
Οι τύποι αντλιών που χρησιμοποιούνται για την υπηρεσία πυρόσβεσης περιλαμβάνουν: οριζόντια διασπασμένη περίπτωση, κάθετη διασπασμένη περίπτωση, κάθετος ευθύγραμμος, κάθετος στρόβιλος, και αναρρόφηση τελών.
 
Οι συσκευασίες πυρκαγιάς NM σχεδιάζονται για να παρέχουν την ελεύθερη λειτουργία προβλήματος, να ικανοποιήσουν ή να υπερβούν τους όρους σχεδίου, και να θεωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα πατωμάτων ακόμα επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στις βαλβίδες, τους ελεγκτές, τους μετρητές, κ.λπ. Χρησιμοποιούμε μόνο τα χρόνος-δοκιμασμένα ποιοτικά τμήματα, τα οποία φέρνουν τις λίστες UL/FM. Οι συναρμολογήσεις, τα τμήματα σωληνώσεων, και τα μέλη πλαισίων είναι σκόνη που ντύνεται για να εξασφαλίσει μακριά ζωή υπηρεσιών.
 
Nfpa-20 υποχωρητικά συσκευασμένα συστήματα αντλιών πυρκαγιάς μας παίρνουν την παρενόχληση από την εγκατάστασή σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανακαλύψει, να διατάξει, να αποθηκεύσει, ή εκατοντάδες μεταφορών των επιμέρους συστατικών. Όλος ένας εγκαθιστώντας ανάδοχος πρέπει να κάνει είναι συνδέει την αναρρόφηση και την απαλλαγή και προβλέπει την εξουσία στους ελεγκτές.
  
 
Παράμετροι:

ΚΕΦΑΛΙΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΛΙΩΝSPEEDΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΟΝΩΝΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ DIESEL
PSIΠΟΔΙΑΜΕΤΡΗΤΗΣΠεριστροφή/λεπτόHPKWΠΡΟΤΥΠΟ (TECHTOP&UL)HPKWΠΡΟΤΥΠΟ (NM&UL)HPKW
11025477ESF50/26
(2,5 " x2»)
2980
(50Hz)
3324.6T200l1-2
(IEC/TEFC)
4030NM4-905138

 
 
Τύποι αντλιών:
Αντλία αναρρόφησης τελών, Jockey αντλία, ευθύγραμμη αντλία
 
Τύποι διαμόρφωσης:
1.Electric προσανατολισμένα προς τη μηχανή σύνολα αντλιών πυρκαγιάς
2.Diesel μηχανή - οδηγημένα σύνολα αντλιών πυρκαγιάς
3.jockey σύνολα αντλιών
 
 
Η απόδοση κυμαίνεται:
 

 
UL:
 

Q: 100-750GPMΧ: 100-145PSI

 
FM:
 

Q: 100-750GPMΧ: 100-145PSI

 
CCCF:
 

Q: 5-150L/SΧ: 0.40-1.6Mpa

 
NFPA20:
 

Q: 100-2250GPMΧ: 60-230PSI

 
 
 
Πλεονέκτημα:
 
Πρώτης τάξεως εξοπλισμός δοκιμής και επιθεώρησης.
UL η πιστοποίηση αντιπροσωπεύει τα παγκόσμια υψηλότερα τεχνικά πρότυπα της πιστοποίησης πυρκαγιάς, αλλά και σημαίνει ότι τα επικυρωμένα προϊόντα πυρκαγιάς πρέπει να αντισταθούν την πιό ακραία, σκληρή διαδικασία δοκιμής, ο σκοπός της πιστοποίησης με σκοπό να ελέγξει εάν το προϊόν καλύπτει τις απαιτήσεις απόδοσης, ασφάλειας και ποιότητας, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της προστασίας ιδιοκτησίας.
Το NM πυρκαγιάς έλαβε τη μηχανή diesel πυρκαγιάς UL1247 και η βεβαιωμένη UL448 εργαστηριακή πιστοποίηση αντλιών πυρκαγιάς, πλήρως απέδειξε ότι η επιχείρηση από την άποψη της δύναμης υλικού και λογισμικού, πρόκειται να καλύψει τις ακριβείς απαιτήσεις της πιστοποίησης UL.
 
Είμαστε το πρώτο μέλος NFPA μεταξύ των κινεζικών κατασκευαστών αντλιών. Η παραγωγή των ομάδων αντλιών πυρκαγιάς μας είναι αυστηρά σύμφωνα με NFPA20.
Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που έχουν και την πιστοποίηση UL/FM για την αντλία πυρκαγιάς και τη μηχανή diesel πυρόσβεσης, επίσης το μόνο εργαστήριο μάρτυρα UL στην Ασία για την αντλία πυρόσβεσης και τη μηχανή diesel πυρόσβεσης.
Έχουμε εφαρμόσει τις δωδεκάδες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Έχουμε τη νέα ομάδα, τοπ εμπειρογνώμονες.
 
Υπηρεσία:

1. Απάντηση μέσα σε 24 ώρες.
2. Υψηλής ποιότητας προϊόντα και η λογικότερη τιμή
3. Στοιχεία και χημική υποστήριξη τεχνολογίας.
4. Επαγγελματική υπηρεσία ομάδων
5. Παραγωγή Customiszed για τη διαφορετική συσκευασία
6. Καμία καθυστέρηση στην αποστολή