• Hany Samy
  Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
 • φουντουκιά
  Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
 • Wen
  Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918
WhatsApp : +8618627949609

UL/NFPA20 τοποθετημένα ολίσθηση πυρκαγιάς αντλιών υλικά χυτοσιδήρου συσκευασίας 300GPM όλκιά

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNP NM FIRE
Πιστοποίηση NFPA20/UL/FM/EN12845/CCCF
Αριθμό μοντέλου ESF65/26 (2,5 " x2»)
Ποσότητα παραγγελίας min 1SET
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 30-45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Λεπτομέρειες
Πιστοποίηση UL/FM/NFPA20 ροή 300GPM
Αντλία ΠΥΡΚΑΓΙΆ CNP NM Περίβλημα Ελατά Cast Iron
Κεφάλι 135PSI Χρώμα κόκκινο
Υψηλό φως

συσκευασία ολισθήσεων αντλιών πυρκαγιάς

,

Σύνολο αντλιών μηχανών diesel

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

UL/τοποθετημένη αντλία πυρκαγιάς NFPA20 300GPM @ 135PSI ολίσθηση με τα φυγοκεντρικά σύνολα αντλιών πυρκαγιάς αναρρόφησης τελών
 
 
Οι συσκευασίες πυρκαγιάς NM σχεδιάζονται για να παρέχουν την ελεύθερη λειτουργία προβλήματος, να ικανοποιήσουν ή να υπερβούν τους όρους σχεδίου, και να θεωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα πατωμάτων ακόμα επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στις βαλβίδες, τους ελεγκτές, τους μετρητές, κ.λπ. Χρησιμοποιούμε μόνο τα χρόνος-δοκιμασμένα ποιοτικά τμήματα, τα οποία φέρνουν τις λίστες UL/FM. Οι συναρμολογήσεις, τα τμήματα σωληνώσεων, και τα μέλη πλαισίων είναι σκόνη που ντύνεται για να εξασφαλίσει μακριά ζωή υπηρεσιών.


Nfpa-20 υποχωρητικά συσκευασμένα συστήματα αντλιών πυρκαγιάς μας παίρνουν την παρενόχληση από την εγκατάστασή σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανακαλύψει, να διατάξει, να αποθηκεύσει, ή εκατοντάδες μεταφορών των επιμέρους συστατικών. Όλος ένας εγκαθιστώντας ανάδοχος πρέπει να κάνει είναι συνδέει την αναρρόφηση και την απαλλαγή και προβλέπει την εξουσία στους ελεγκτές.

 

Η σημαντικότερη πτυχή της συσκευασίας πυροπροστασίας είναι η αξιοπιστία του αντλώντας συστήματος προσβολής του πυρός για να εξασφαλίσει επαρκή παροχή νερού στην απαραίτητη πίεση στις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Λαμβάνοντας υπόψη το ίδιο πράγμα, φέρνουμε εμπρός τις ιδιαίτερα αποδοτικές αντλίες προσβολής του πυρός. Οι αντλίες προσβολής του πυρός μας περιλαμβάνουν εγκεκριμένο το FM απαριθμημένο UL σύνολο προσβολής του πυρός, τη συσκευασμένη αντλία προσβολής του πυρός, την πολυ αντλία προσβολής του πυρός του (MSMO) σκηνικής πολυ εξόδου, το τυποποιημένο σύνολο προσβολής του πυρός, κ.λπ. Οι αντλίες προσβολής του πυρός μπορούν να αποκτηθούν στις διαφορετικές προδιαγραφές από μας. Είμαστε ένα προεξέχον όνομα ως προμηθευτής αντλιών προσβολής του πυρός αντλιών προσβολής του πυρός στο Hyderabad, Άντρα Πραντές.

 

Πλεονεκτήματα:

 • Σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής κατάστασης προόδου
 • Απλοποιεί το σχέδιο σωληνώσεων
 • Ενιαία ευθύνη μονάδων πηγής
 • Μια πλήρης συσκευασία που καλύπτει τις απαιτήσεις NFPA20
 • Τα συσκευασμένα συστήματα είναι απόδοση και hydrostatically εργοστάσιο που εξετάζονται σε μια επικυρωμένη ISO9001 βιομηχανική εγκατάσταση πριν από την αποστολή
 • Κανένα υλικό που χάνεται λόγω του επιτόπιου υλικού χειρισμού
 • Βελτιώνει την ταχύτητα της κατασκευής και μειώνει τον επιτόπιο χρόνο εγκαταστάσεων
 • Σύνδεση μόνο η εξωτερική αναρρόφησης, απαλλαγής και δύναμης είναι απαραίτητη επιτόπια.:

  
 
Παράμετροι:

 

ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΛΙΩΝ SPEED ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΟΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ DIESEL
PSI ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΡΗΤΗΣ Περιστροφή/λεπτό HP KW

ΠΡΟΤΥΠΟ

(TECHTOP&UL)

HP KW

ΠΡΟΤΥΠΟ

(NM&UL)

HP KW ΠΡΟΤΥΠΟ (DE MAAS&FM) HP KW
135 311 95 ESF65/26
(2,5 " x2»)
2980
(50Hz)
68 50.7 T250m1-2
(IEC/TEFC)
75 55 NM4-105 86 64 If05ah-φ 81 60

 
 
Τύποι αντλιών:
Αντλία αναρρόφησης τελών, Jockey αντλία, ευθύγραμμη αντλία
 
Τύποι διαμόρφωσης:
1.Electric προσανατολισμένα προς τη μηχανή σύνολα αντλιών πυρκαγιάς
2.Diesel μηχανή - οδηγημένα σύνολα αντλιών πυρκαγιάς
3.jockey σύνολα αντλιών
 
 
Σειρές απόδοσης:
 

 
UL:
 

 Q: 100-750GPM  Χ: 100-145PSI

 
FM:
 

 Q: 100-750GPM  Χ: 100-145PSI

 
CCCF:
 

 Q: 5-150L/S  Χ: 0.40-1.6Mpa

 
NFPA20:
 

 Q: 100-2250GPM  Χ: 60-230PSI

 
 
 
 Πλεονέκτημα:
 
Πρώτης τάξεως εξοπλισμός δοκιμής και επιθεώρησης.
UL η πιστοποίηση αντιπροσωπεύει τα παγκόσμια υψηλότερα τεχνικά πρότυπα της πιστοποίησης πυρκαγιάς, αλλά και σημαίνει ότι τα επικυρωμένα προϊόντα πυρκαγιάς πρέπει να αντισταθούν την πιό ακραία, σκληρή διαδικασία δοκιμής, ο σκοπός της πιστοποίησης με σκοπό να ελέγξει εάν το προϊόν καλύπτει τις απαιτήσεις απόδοσης, ασφάλειας και ποιότητας, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της προστασίας ιδιοκτησίας.
Το NM πυρκαγιάς έλαβε τη μηχανή diesel πυρκαγιάς UL1247 και η βεβαιωμένη UL448 εργαστηριακή πιστοποίηση αντλιών πυρκαγιάς, πλήρως απέδειξε ότι η επιχείρηση από την άποψη της δύναμης υλικού και λογισμικού, πρόκειται να καλύψει τις ακριβείς απαιτήσεις της πιστοποίησης UL.
 
Είμαστε το πρώτο μέλος NFPA μεταξύ των κινεζικών κατασκευαστών αντλιών. Η παραγωγή των ομάδων αντλιών πυρκαγιάς μας είναι αυστηρά σύμφωνα με NFPA20.
Είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που έχουν και την πιστοποίηση UL/FM για την αντλία πυρκαγιάς και τη μηχανή diesel πυρόσβεσης, επίσης το μόνο εργαστήριο μάρτυρα UL στην Ασία για την αντλία πυρόσβεσης και τη μηχανή diesel πυρόσβεσης.
Έχουμε εφαρμόσει τις δωδεκάδες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Έχουμε τη νέα ομάδα, τοπ εμπειρογνώμονες.
 
Υπηρεσία:

1. Απάντηση μέσα σε 24 ώρες.
2. Υψηλής ποιότητας προϊόντα και η λογικότερη τιμή
3. Στοιχεία και χημική υποστήριξη τεχνολογίας.
4. Επαγγελματική υπηρεσία ομάδων
5. Παραγωγή Customiszed για τη διαφορετική συσκευασία
6. Καμία καθυστέρηση στην αποστολή