• Hany Samy
  Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
 • φουντουκιά
  Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
 • Wen
  Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918

5000GPM διασπασμένη φυγοκεντρική αντλία περίπτωσης για την προσβολή του πυρός UL FM εγκεκριμένη

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNP NM FIRE
Πιστοποίηση UL /FM
Αριθμό μοντέλου SCF300-250-500 (UL/FM)
Ποσότητα παραγγελίας min 1set
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 60 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Λεπτομέρειες
ΜΗΧΑΝΗ NM&UL Ικανότητα 5000GPM
Κεφάλι 174PSI Περιστροφή/λεπτό 1800
Περίβλημα Όλκιμος χυτοσίδηρος Στροφείο ss304
Υψηλό φως

5000GPM διασπασμένη φυγοκεντρική αντλία περίπτωσης

,

Φυγοκεντρική αντλία περίπτωσης UL FM διασπασμένη

,

Διασπασμένη αντλία πυρκαγιάς υπόθεσης UL FM

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων
 • 5000GPM diesel φυγοκεντρική αντλία περίπτωσης μηχανών διασπασμένη για προσβολής του πυρός τις υψηλές ροής υψηλής απόδοσης αντλίες πυρκαγιάς Ul εγκεκριμένες Fm

 

Η αποστολή μας είναι να παραγάγουμε τα προϊόντα υψηλότερων προτύπων με τη προηγμένη τεχνολογία για «να προστατεύσει τη ζωή, την αγάπη και την ιστορία» για το μεγάλο κόσμο.

 
 • Λεπτομέρειες προϊόντων

NMFIRE είναι όχι μόνο κατασκευαστής αντλιών πυρκαγιάς UL/FM αλλά και κατασκευαστής πυροσβεστικών αντλιών UL/FM.

Αυτό μας καθιστά πολύ διαφορετικούς από τους άλλους προμηθευτές.

 

 


Αποδεδειγμένα τα NMFIRE αντλώντας συστήματα ικανοποιούν τους μεταβαλλόμενους και απαιτητικούς όρους. Κανένα θέμα ο τύπος αντλιών, το μέγεθος ή η διαμόρφωση συστημάτων, αυτοί δεν είναι μια λύση φρουρών για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

 


Μηχανή diesel
Σύνολο αντλιών
(Ανταλλάκτης θερμότητας)
Αντλία: NMFIRE
Πρότυπο: SCF300-250-500 (UL/FM)
(12x10»)
Περιστροφή/λεπτό Q= 5000usgpm H=174psi n=1800

Υλικό:
Περίβλημα-Όλκιμος χυτοσίδηρος
Στροφείο-SS304
Άξονας- AISI 4340
Μανίκι άξονων-SS304
Σφραγίδα- Συσκευασία αδένων
Δαχτυλίδι ένδυσης-Χαλκός
Ρουλεμάν-SKF
Μηχανή: NMFIRE (UL/FM)
Πρότυπο: NM12-128
555kw σε 1760rpm
Δεξαμενή καυσίμων: Υποχωρητικός-μη-εγκεκριμένη ικανότητα NFPA 20: 3100L ενιαίος τοίχος
Πρότυπο: Nmty-yx-3100l-00-01
Ελεγκτής: Tornatech (UL/FM)
Πρότυπο: GPD24-220-C05
Flowmeter: GVI (/FM)
Πρότυπο: 12» - 5000-γ
Κύρια ανακουφιστική βαλβίδα: Cla-Val (UL/FM)
Πρότυπο: 2050B-4KG1 8» 100-300psi
Κώνος αποβλήτων: NMFIRE
Πρότυπο: 8» - 14»
Εκκεντρικός μειωτής αναρρόφησης: DN400*DN300
Ομόκεντρη αύξηση απαλλαγής: DN350*DN250

 

Αυτή η ομάδα μηχανών diesel περιλαμβάνει: 1.the αντλία (μετρητές ανακουφιστικών βαλβίδων, κολπίσκων & εξόδου αέρα) 2. Μηχανή diesel 3. κοινής βάσης 4.Residencial ησυχαστήρας τύπων 5. Εύκαμπτος συνδετήρας εξάτμισης 6.Coupling 7.Cooling σύστημα 8.Control σύστημα 9.Main ανακουφιστική βαλβίδα 10.Waste κώνος 11. Δεξαμενή καυσίμων 12.Flow μετρητής 13.Eccentric μειωτής αναρρόφησης 14.Concentric απαλλαγή increaser 15.Test αμοιβή.

 

 

 

5000GPM διασπασμένη φυγοκεντρική αντλία περίπτωσης για την προσβολή του πυρός UL FM εγκεκριμένη 0
 
 
 

 • Εφαρμογή


  Με την πρόοδο της ανάπτυξης πόλεων και βιομηχανίας, η εφαρμογή της προσβολής του πυρός μπορεί να διαιρεθεί σε εμπορική προσβολή του πυρός και βιομηχανική προσβολή του πυρός.

  Η εμπορική προσβολή του πυρός περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία, τις υπεραγορές, τους σταθμούς μετρό, τους αερολιμένες, τα κτίρια γραφείων, τα σχολεία, την αποθήκη εμπορευμάτων, το s κ.λπ.,

  Η προσβολή του πυρός βιομηχανίας περιλαμβάνει τις πετροχημικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τις βιομηχανικές επιχειρήσεις, την ηλεκτρονική βιομηχανία, το θαλάσσιο λιμένα και την αποβάθρα, την παράκτια πλατφόρμα, κ.λπ….5000GPM διασπασμένη φυγοκεντρική αντλία περίπτωσης για την προσβολή του πυρός UL FM εγκεκριμένη 1

 

 • Πέντε πλεονεκτήματα της ΠΥΡΚΑΓΙΆΣ CNP NM


 

Το① πλεονέκτημα πρόσφατος-μετακινούμενων των προϊόντων, εμείς καλύτερα προϊόντα πυρκαγιάς Ε&Α από άλλους προμηθευτές ② έχει τον πληρέστερο και όλη τη σειρά προτύπων αντλιών πυρκαγιάς ③ έχει απαριθμήσει τις μηχανές diesel με το μόνος-κύριο εμπορικό σήμα- NM ΠΥΡΚΑΓΙΆΣ ④ καταλάβετε την τεχνολογία των προϊόντων πυρόσβεσης και του συστήματος πυρόσβεσης καλύτερα από άλλους ανταγωνιστές και έχει τις καλύτερες υπηρεσίες ⑤ πιό σύντομος χρόνος παράδοσης.
 • Πιστοποιητικά


Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στα υψηλότερα πρότυπα στην αγορά προσβολής του πυρός

Διασπασμένη αντλία περίπτωσης: UL απαριθμημένο και FM ενέκρινε, σειρά ροής: 300gpm-8000gpm

Αντλία αναρρόφησης τελών: UL απαριθμημένο και FM ενέκρινε, σειρά ροής: 50gpm-750gpm

Κάθετη ευθύγραμμη αντλία: Σειρά ροής: 50-1500gpm

Κάθετη αντλία στροβίλων: UL απαριθμημένο και FM ενέκρινε, σειρά ροής: 100gpm-7000gpm

Μηχανή diesel: UL απαριθμημένο και FM ενέκρινε, σειρά δύναμης: 51hp-1207hp

 
 
 

 • FAQ


Q1. Έχετε τα ul-ΑΠΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ σύνολα αντλιών πυρκαγιάς;
Ναι, έχουμε τα τυποποιημένα σύνολα αντλιών πυρκαγιάς UL/FM και NFPA.
Q2. Εγώ χρειάζονται τα τέλη τουαναρρόφηση κίνησης μηχανών/την διάσπαση-εγκιβωτίζοντας αντλία πυρκαγιάς σας, θα έπρεπε ποιες πληροφορίες εγώ να σας στείλουν σε;
Ο Sir/η κυρία, εσείς μπορεί να παρέχει την ικανότητα, προσοχή, τάση, και συχνότητα, θα κάνουμε την αναφορά για σας, εάν χρειαστείτε μια Jockey αντλία ή άλλα εξαρτήματα, παρακαλώ μας λέτε από κοινού.
Q3. Εάν χρειάζομαι τα τέλη τουαναρρόφηση Drive μηχανών diesel/την διάσπαση-εγκιβωτίζοντας αντλία πυρκαγιάς σας, ποιες πληροφορίες θα έπρεπε να σας στείλω σε;
Μπορείτε να στείλετε την προσοχή, τη θερμοκρασία, και το ύψος ικανότητας (η θερμοκρασία και το ύψος έχουν επιπτώσεις στην απόδοση των μηχανών diesel). Εάν χρειάζεστε μια Jockey αντλία ή άλλα εξαρτήματα, παρακαλώ μας πέστε την τάση και τη συχνότητα ή τα εξαρτήματα από κοινού.
Q4. Χρειάζομαι το κάθετο σύνολο αντλιών πυρκαγιάς στροβίλων UL/FM, παρακαλώ μου έστειλε την τιμή.
Για την κάθετη αντλία πυρκαγιάς στροβίλων δυτών μηχανών καθορισμένη: πρέπει να μας δώσετε την ικανότητα, την προσοχή, τη συχνότητα τάσης, και τη δεξαμενή βαθιά. Για την κάθετη αντλία πυρκαγιάς στροβίλων Drive μηχανών diesel καθορισμένη: πρέπει να μας δώσετε την ικανότητα, την προσοχή, και τη δεξαμενή βαθιά. Εάν χρειάζεστε μια Jockey αντλία ή άλλα εξαρτήματα, παρακαλώ μας πέστε από κοινού.
5000GPM διασπασμένη φυγοκεντρική αντλία περίπτωσης για την προσβολή του πυρός UL FM εγκεκριμένη 2
 • ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ
   

  Η αποστολή μας είναι να παραγάγουμε τα προϊόντα υψηλότερων προτύπων με τη προηγμένη τεχνολογία για «να προστατεύσει τη ζωή, την αγάπη και την ιστορία» για το μεγάλο κόσμο.

  Η πρώτη επιχείρηση στον κόσμο εγκρίθηκε από UL CCIC ως εξεταστικό κέντρο μάρτυρα και για τις αντλίες πυρκαγιάς και για την προσβολή του πυρός engines.NMFIRE είναι η μόνη επιχείρηση στον κόσμο που είναι κύριο της συνάντησης δύο εργαστηρίων μάρτυρα UL448 για τις αντλίες πυρκαγιάς και UL1247 για τις μηχανές diesel.


 
 
 

 
Συνιστώμενα προϊόντα