• Hany Samy
    Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
  • φουντουκιά
    Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
  • Wen
    Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918
WhatsApp : +8618627949609

Εκλεκτικές προσανατολισμένες προς τη μηχανή αντλίες πυρκαγιάς UL εγκεκριμένες FM, διπλή αντλία περίπτωσης αναρρόφησης διασπασμένη

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNP NM FIRE
Πιστοποίηση NFPA20/UL/FM/EN12845/CCCF
Αριθμό μοντέλου SCF150-100-320 (6x4»)
Ποσότητα παραγγελίας min 1SET
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 30-45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Λεπτομέρειες
Πιστοποίηση UL/FM/NFPA20 ροή 1000GPM
Περιστροφή/λεπτό 2980 (50Hz) Μηχανή De MAAS & NM πυρκαγιάς
Επιτροπή ελέγχου Tornatech (UL/FM) Κεφάλι 140PSI
Υψηλό φως

αντλία πυρκαγιάς diesel

,

υδραντλία προσβολής του πυρός

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Εκλεκτική προσανατολισμένη προς τη μηχανή διασπασμένη ικανότητα αντλιών πυρκαγιάς περίπτωσης φυγοκεντρική με την πιστοποίηση UL/FM/NFPA20

 

 

Η εξισορρόπηση ακρίβειας όλων των παραγόντων στο σχέδιο της οριζόντιας διασπασμένης αντλίας πυρκαγιάς περίπτωσης CNP NMFIRE παρέχει τη μηχανική αξιοπιστία, την αποδοτική λειτουργία και την ελάχιστη συντήρηση. Η απλότητα του σχεδίου εξασφαλίζει τη μακριά αποδοτική ζωή μονάδων, τα μειωμένα κόστη συντήρησης και την ελάχιστη κατανάλωση ισχύος.


Οι διασπασμένες αντλίες πυρκαγιάς περίπτωσης σχεδιάζονται συγκεκριμένα και εξετάζονται για την εφαρμογή υπηρεσιών πυρόσβεσης σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου:
Κτίρια γραφείων, νοσοκομεία, αερολιμένες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες εμπορευμάτων, σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, πετρέλαιο και βιομηχανία φυσικού αερίου, σχολεία/κολλέγια, ξενοδοχεία, κ.λπ.

 

Παράμετροι:

 

ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΛΙΩΝ SPEED ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΟΝΩΝ
PSI ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΡΗΤΗΣ Περιστροφή/λεπτό HP KW
140 324 98 SCF150-100-320
(6x4»)
2980
(50Hz)
149 111.0

 

 

Η φήμη Techtop έχει χτιστεί με την εφαρμογή της νέας καινοτομίας στη αυτοκινητοβιομηχανία. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα μηχανών επιτρέπουν στην επιχείρηση για να προσφέρουν τα προϊόντα με τα τεχνικά και οφέλη αποδοτικότητας που υπερβαίνουν το επίπεδο ανταγωνισμού μας. Οι μηχανές Techtop προσφέρουν ένα ενιαίο σχέδιο στατών με τα προαιρετικά μετακινούμενα πόδια πλαίσια για του IEC, NEMA και GOST που επιτρέπουν το εύκολο interchangability των συστατικών. Το Techtop είναι κύριο πάνω από 30 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας πνευματικής ιδιοκτησίας για την εξαιρετική τεχνολογία του σχεδιασμού και μηχανών προϊόντων. Η ποιότητα των μηχανών Techtop και οι διαδικασίες παραγωγής συναντούν και υπερβαίνουν πολλούς εσωτερικό και διεθνή πρότυπα, συμπεριλαμβανομένου ISO9001, ISO14001, του Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, του CE, CSA, UL (1004-1,1004-5), EEV, των CC, ATEX, και GL κ.λπ.

 

 

Η απόδοση κυμαίνεται:

 

 

UL:

 

 Q: 500-4000GPM  Χ: 100-190PSI

 

FM:

 

 Q: 500-4000GPM  Χ: 100-190PSI

 

CCCF:

 

 Q: 20-500L/S  Χ: 0.42-2.0Mpa

 

NFPA20:

 

 Q: 300-8000GPM  Χ: 60-300PSI

 

 

 

Τύπος προϊόντων:

 

Μηχανή diesel - οδηγημένα σύνολα αντλιών πυρκαγιάς με την αερόψυξη & την υδρόψυξη

 

NFPA20 συσκευασία

 

 

Πλεονέκτημα:

 

Πρώτης τάξεως διεθνή τεχνικά πρότυπα.

 

Η ΠΥΡΚΑΓΙΆ CNP NM είναι το πρώτο μέλος NFPA από manufacturers.and της αντλίας της Κίνας κέρδισε το UL, διεθνής πιστοποίηση πυρκαγιάς FM για τα προϊόντα αντλιών πυρκαγιάς.

 

 

Υπηρεσία:

 

1. Για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τις λογικές τιμές στη βιομηχανία πρόσθετων ουσιών τροφίμων.
2. Για να ακολουθήσει τις διαταγές και να τακτοποιήσουν να στείλει εγκαίρως, που παρέχει τα πλήρη έγγραφα
για τον εκτελωνισμό σύμφωνα με τις διαφορετικές πολιτικές εξαγωγής στις διαφορετικές χώρες.
Συνιστώμενα προϊόντα