• Hany Samy
    Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
  • φουντουκιά
    Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
  • Wen
    Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918
WhatsApp : +8618627949609

Αντλίες υψηλής προσβολής του πυρός, φυγοκεντρικό πυρκαγιάς περίβλημα χυτοσιδήρου αντλιών όλκιμο

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNP NM FIRE
Πιστοποίηση UL /ISO/CCCF
Ποσότητα παραγγελίας min 1SET
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 35-40 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Λεπτομέρειες
Χρώμα μπλε Θήκη Ελατά Cast Iron
Impeller SS304 ρουλεμάν SKF
σφραγίδα συσκευασία αδένων Χρήση Πυροσβεστικός
Υψηλό φως

αντλίες υψηλής προσβολής του πυρός

,

υδραντλία πυρκαγιάς

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων
NFPA20 για την πυροσβεστική αντλία πυρκαγιάς έκτακτης ανάγκης περίπτωσης εφαρμογών τυποποιημένη οριζόντια διασπασμένη
 
Οι οριζόντιες διασπασμένες αντλίες πυρκαγιάς περίπτωσης κατασκευάζονται για την αξιόπιστη λειτουργία επάνω στην απαίτηση.
Όλα τα κατασκευασμένα μέρη είναι τυποποιημένα και ακριβώς επεξεργασμένα στη μηχανή για την αληθινή ευθυγράμμιση, που αυξάνει τη γενική διάρκεια. Η εξισορρόπηση ακρίβειας όλων των περιστρεφόμενων συστατικών παρέχει τη μηχανική αξιοπιστία, την αξιόπιστη λειτουργία και την ελάχιστη συντήρηση. Τα στροφεία κατασκευάζονται με τους διπλούς κολπίσκους που αποβάλλουν ουσιαστικά την ώθηση τελών ωθώντας τη λειτουργούσα αποδοτικότητα.

Το απλό, διασπασμένο σχέδιο περίπτωσης αυτών των αντλιών επιτρέπει την ευθύγραμμη υπηρεσία χωρίς διατάραξη της διοχέτευσης με σωλήνες εξασφαλίζοντας τη μακριά, αποδοτική ζωή μονάδων, τα μειωμένα κόστη συντήρησης και την ελάχιστη κατανάλωση ισχύος.
Εάν η αίτηση αντλιών πυρκαγιάς σας απαιτεί έναν ηλεκτρικό κινητήρα, μια μηχανή diesel ή έναν οριζόντιο προσανατολισμό, αυτές οι βιομηχανία-εγκεκριμένες αντλίες μπορούν να διαμορφωθούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
 
Πώς λειτουργεί:

Η πιό κοινή διασπασμένη αντλία περίπτωσης είναι μια ενός σταδίου, μεταξύ του ρουλεμάν, μη-μόνος-εμπυρευματίζοντας τη φυγοκεντρική αντλία volute. Το σχέδιο της αντλίας επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του τοπ περιβλήματος της αντλίας να επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση στα τμήματα της αντλίας χωρίς παρεμπόδιση τη μηχανή ή το σύστημα σωληνώσεων.

Το ανεξάρτητο φέρον περίβλημα επιτρέπει την εύκολη συντήρηση χωρίς την ανάγκη για το τοπ περίβλημα της αντλίας. Το διπλό σχέδιο volute της αντλίας ελαχιστοποιεί το ακτινωτό φορτίο στον άξονα, την αυξανόμενη συστατική ζωή και τη μείωση των δονήσεων για να παρέχει μια ήρεμη λειτουργία.

Η διασπασμένη αντλία περίπτωσης είναι διαθέσιμη στα διάφορα σχέδια και κατασκευάζεται από τα διαφορετικά υλικά για να ταιριάξει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Σημαντικά συστατικά στην αντλία όπως, τα στροφεία, τα περιβλήματα, τα δαχτυλίδια ένδυσης, και τους άξονες μπορούν να προσφερθούν από τους κατασκευαστές στα διάφορα υλικά για να ταιριάξουν το ρευστό καπέλο αντλούνται και οι περιβαλλοντικές συνθήκες περιοχών.
Η αντλία έρχεται επίσης σε ποικίλα διαμορφώσεις και σχέδια συμπεριλαμβανομένου του οριζόντιου, κάθετου, κάθετου ανοικτού άξονα και των κοντά συνδεμένων διαμορφώσεων με το μετρητή δεξιόστροφα ή τις δεξιόστροφες επιλογές σχεδίου περιστροφής.
 
 
Η απόδοση κυμαίνεται:
 

UL:

 

Q: 500-4000GPM Χ: 100-190PSI

 

FM:

 

Q: 500-4000GPM Χ: 100-190PSI

 

CCCF:

 

Q: 20-500L/S Χ: 0.42-2.0Mpa

 

NFPA20:

 

Q: 300-8000GPM Χ: 60-300PSI
 
 
 

Εφαρμογή:

 

Μεγάλα ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, κτίρια γραφείων, υπεραγορές, εμπορικά κατοικημένα κτήρια, σταθμοί μετρό, σιδηροδρομικοί σταθμοί, αερολιμένες, είδη σηράγγων μεταφορών, εργοστάσια πετροχημικών, εγκαταστάσεις θερμικής παραγωγής ενέργειας, τερματικά, αποθήκες πετρελαίου, μεγάλες αποθήκες εμπορευμάτων και βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας, κ.λπ.

 

Το ειδικό υλικό για την άντληση θαλάσσιου νερού είναι διαθέσιμο: Περίβλημα, στροφείο, άξονας, μανίκι άξονων, ένδυση δαχτυλίδι-SS2205, συσκευασία σφραγίδα-αδένων, ρουλεμάν-SKF

 

 

Πλεονέκτημα:

 

Πρώτης τάξεως διεθνή τεχνικά πρότυπα

 

Το NM πυρκαγιάς είναι το πρώτο μέλος NFPA από τους κινεζικούς κατασκευαστές αντλιών.

 

Η παραγωγή των ομάδων αντλιών πυρκαγιάς είναι αυστηρά σύμφωνα με NFPA20, η διαδικασία παραγωγής και η δοκιμή απόδοσης καλύπτουν επίσης την απαίτηση ISO9001, μερικά είδη προϊόντων έχουν τα πιστοποιητικά APSAD (Γαλλία), UL, FM και CCCF.

 

Είμαστε η μόνη επιχείρηση στην Κίνα που έλαβε όχι μόνο τα πιστοποιητικά UL και FM, αλλά CCCF επίσης, επίσης η πρώτη επιχείρηση στον κόσμο που εγκρίθηκε από UL CCIC ως εξεταστικό κέντρο μάρτυρα και για τις αντλίες πυρκαγιάς και για τις μηχανές προσβολής του πυρός.

Η διασπασμένη αντλία πυρκαγιάς περίπτωσης σχεδιάζεται για να παρέχει το νερό για να σταθεί το σωλήνα, τον ψεκαστήρα, το χημικούς μετριασμό και τα συστήματα στομίων υδροληψίας για το supression πυρκαγιάς στις βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις.

Συνιστώμενα προϊόντα