• Hany Samy
    Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
  • φουντουκιά
    Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
  • Wen
    Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918
WhatsApp : +8618627949609

Αρχική DeMaas μηχανή diesel της Ολλανδίας για την αντλία προσβολής του πυρός, FM εγκεκριμένο

Τόπος καταγωγής Ολλανδία
Μάρκα DeMaas
Πιστοποίηση FM
Αριθμό μοντέλου IF05
Ποσότητα παραγγελίας min 1SET
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 60 ημέρες
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Λεπτομέρειες
Ταχύτητα 2940 Πρωταρχική δύναμη 98kw
Τύπος μηχανών 4 κύλινδρος ευθύγραμμος ψύξη Νερό που δροσίζεται
Πιστοποίηση FM Χρήση προσβολή του πυρός
Υψηλό φως

πετρελαινοκίνητες υδραντλίες πυρκαγιάς

,

Σύνολο υδραντλιών diesel

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Αρχική DeMaas μηχανή diesel της Ολλανδίας για την αντλία προσβολής του πυρός, FM εγκεκριμένο

 

Το de Maas επενδύει συνεχώς στην ποιότητα των προϊόντων τους και επομένως στο προσωπικό και τις εγκαταστάσεις τους. Κατά συνέπεια, μια σύγχρονη δυνατότητα δοκιμής μηχανών έχει καθιερωθεί το 2013 στις νέες εγκαταστάσεις σε Zwijndrecht, οι Κάτω Χώρες. Οι μηχανές μπορούν να εξεταστούν χορηγώντας τα απαραίτητα πρότυπα όπως FM από τους καταρτισμένους υπαλλήλους. Όντας εγκεκριμένος FM προμηθευτής, εκτιμούμε ιδιαίτερα κάθε βήμα στη διαδικασία παραγωγής των πυροσβεστικών μηχανών μας και μπορούμε επομένως να εγγυηθούμε τις αξιόπιστες και ασφαλείς μηχανές, και που απαριθμούνται και εκτός καταλόγου.

 

Μια από τις ειδικότητες de Maas είναι η ανάπτυξη και η κατασκευή των αφιερωμένων μηχανών για τα συστήματα ψεκαστήρων. Οι στο εσωτερικό ικανότητες μας δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν μια προσεκτικά επιλεγμένη μηχανή βάσεων σε έναν υψηλό - ποιότητα, πυροσβεστική μηχανή υψηλής επίδοσης. Η εμπειρία κατά τη διάρκεια των ετών μας έχει δώσει τη γνώση για να κάνει αυτή σύμφωνα με τα υψηλότερα απαιτητικά πρότυπα που απαιτούνται από την αγορά.


Πλεονεκτήματα:

 

Πρώτης τάξεως διεθνή τεχνικά πρότυπα.

Η ΠΥΡΚΑΓΙΆ CNP NM είναι το πρώτο μέλος NFPA από manufacturers.and της αντλίας της Κίνας κέρδισε το UL, διεθνής πιστοποίηση πυρκαγιάς FM για τα προϊόντα αντλιών πυρκαγιάς.

 

Πρώτης τάξεως εξοπλισμός δοκιμής και επιθεώρησης.

 

UL η πιστοποίηση αντιπροσωπεύει τα παγκόσμια υψηλότερα τεχνικά πρότυπα της πιστοποίησης πυρκαγιάς, αλλά και σημαίνει ότι τα επικυρωμένα προϊόντα πυρκαγιάς πρέπει να αντισταθούν την πιό ακραία, σκληρή διαδικασία δοκιμής, ο σκοπός της πιστοποίησης με σκοπό να ελέγξει εάν το προϊόν καλύπτει τις απαιτήσεις απόδοσης, ασφάλειας και ποιότητας, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της προστασίας ιδιοκτησίας.


Το NM πυρκαγιάς έλαβε τη μηχανή diesel πυρκαγιάς UL1247 και η βεβαιωμένη UL448 εργαστηριακή πιστοποίηση αντλιών πυρκαγιάς, πλήρως απέδειξε ότι η επιχείρηση από την άποψη της δύναμης υλικού και λογισμικού, πρόκειται να καλύψει τις ακριβείς απαιτήσεις της πιστοποίησης UL.

 

Αρχική DeMaas μηχανή diesel της Ολλανδίας για την αντλία προσβολής του πυρός, FM εγκεκριμένο 0

Συνιστώμενα προϊόντα