• Hany Samy
    Δεν βρίσκω τι μπορώ να πω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα με σας και ήταν ένας από τους καλύτερους χρόνους που είχα πάντα. ο προϊστάμενός σας είναι άριστος και το εργοστάσιο είναι πολύ καλό Θα σας χάσω όλους εγώ σας χάνω τόσο πολύ Σας ευχαριστούμε Hany samy
  • φουντουκιά
    Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κατάρτιση και για την ύπαρξη γενναιόδωροι οικοδεσπότες. Έχουμε μάθει πολύ και θα βάζουμε τη γνώση μας στη καλή χρήση. Όσον αφορά τα specs για το πρότυπο δειγμάτων μας, θα επιστρέψουμε σε σας μόλις συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Πάλι, σας ευχαριστήστε για την παροχή φιλοξενίας μας στην κατάρτιση J
  • Wen
    Ευχαριστίες για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στην επιχείρησή σας. Περιμένουμε την προσφορά αναθεωρήσεών σας με τα συμπεριλαμβάνοντα έξοδα αποστολής. Ευχαριστίες.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Kathy Wong
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-27-82823918
WhatsApp : +8618627949609

Ροή μέχρι τα τυποποιημένα πυροσβεστικά σύνολα αντλιών 5000GPM NFPA20 με τη μηχανή diesel - οδηγημένη αντλία πυρκαγιάς στροβίλων Vertial

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CNP NM FIRE
Πιστοποίηση ISO/CCCF
Ποσότητα παραγγελίας min 1SET
Τιμή Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης 35-40 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L / C, T / T
Λεπτομέρειες
Χρώμα κόκκινο Θήκη Ελατά Cast Iron
Impeller Χάλκινο ρουλεμάν SKF
Χρήση Νερό εφαρμογή Πυρκαγιά
Υψηλό φως

πετρελαινοκίνητη αντλία πυρκαγιάς

,

αντλία πυρκαγιάς μηχανών diesel

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ροή μέχρι τα τυποποιημένα πυροσβεστικά σύνολα αντλιών 5000GPM NFPA20 με τη μηχανή diesel - οδηγημένη αντλία πυρκαγιάς στροβίλων Vertial

 

 

Κάθετη εισαγωγή αντλιών στροβίλων:

 

Μια κάθετη αντλία στροβίλων είναι μια ειδική φυγοκεντρική αντλία με σκοπό να σύρει το νερό από μια δεξαμενή ή καλά αυτή είναι βαθιά υπόγεια. Είναι ένας από τους δύο σημαντικούς τύπους αντλιών στροβίλων και αναφέρεται κατά περιόδους ως αντλία στροβίλων γραμμή-άξονων ή βαθιά καλά αντλία στροβίλων.


Οι δύο σημαντικοί τύποι αντλιών στροβίλων είναι υποβρύχιες αντλίες στροβίλων και κάθετες αντλίες στροβίλων. Ενώ ο ηλεκτρικός κινητήρας σε μια υποβρύχια αντλία βρίσκεται υποβρύχιος στη βάση της αντλίας, η μηχανή σε μια κάθετη αντλία στροβίλων βρίσκεται επάνω από το έδαφος και έχει συνδέσει μέσω ενός κάθετου άξονα με τα στροφεία στη βάση της αντλίας. Εντούτοις, η λέξη «στρόβιλος» στο όνομα της αντλίας είναι κάπως ακατάλληλη επειδή αυτός ο τύπος αντλίας δεν έχει τίποτα που κάνει με έναν στρόβιλο.

 

Εφαρμογές
Η κάθετη αντλία στροβίλων χρησιμοποιείται πρώτιστα σε περιπτώσεις όπου μια υποβρύχια αντλία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επειδή η ροή υπερβαίνει τη σειρά των στροβίλων. Αυτοί οι τύποι αντλιών χρησιμοποιούνται επίσης για να παρέχουν το νερό στους δήμους που εξαρτώνται από το υπόγειο νερό αντί του νερού επιφάνειας, και στο νερό πυρκαγιάς ανεφοδιασμού και το νερό σύνθεσης για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

 

 

Η γραμμή αντλιών VTP σχεδιάζεται κανονικά για να λειτουργήσει στα φρεάτια ή τα φρεάτια. Η συνέλευση κύπελλών της αποτελείται πρώτιστα από μια περίπτωση ή ένα κουδούνι αναρρόφησης, ένα ή περισσότερα κύπελλα αντλιών και μια περίπτωση απαλλαγής. Η συνέλευση κύπελλων αντλιών τοποθετείται στο φρεάτιο ή καλά σε ένα βάθος για να παρέχει την κατάλληλη βύθιση.
Όρια λειτουργίας
Ικανότητα μέχρι 13.636 μ ³ /h (60.000 ΗΠΑ gpm)
Κεφάλι μέχρι 762 μ (πόδια 2.500)
Μέγιστη πίεση 74 φραγμός (1.080 PSI)
Θερμοκρασία 0 έως 121 ºC (32 έως 250 ºF)
Οι εφαρμογές βαθιά καλά, άρδευση, φρεάτια, συμπύκνωμα, μπορούν να αντλήσουν τις απαιτήσεις, υπηρεσία πυρόσβεσης, δημοτικός, βιομηχανική

 

Πρότυπα:


NFPA20, UL, FM, EN12845, CCCF


Σειρές απόδοσης:


UL: Q: 250-5000GPM Χ: 80-300PSI
FM: Q: 250-5000GPM Χ: 80-300PSI
CCCF: Q: 15-300L/S Χ: 0.60-2.0Mpa
NFPA20: Q: 250-5000GPM Χ: 80-300PSI

 

 

Εφαρμογές:


Μεγάλα ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, κτίρια γραφείων, υπεραγορές, εμπορικά κατοικημένα κτήρια, σταθμοί μετρό, σιδηροδρομικοί σταθμοί, αερολιμένες, είδη σηράγγων μεταφορών, εργοστάσια πετροχημικών, εγκαταστάσεις θερμικής παραγωγής ενέργειας, τερματικά, αποθήκες πετρελαίου, μεγάλες αποθήκες εμπορευμάτων και βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας, παράκτια πλατφόρμα (υλικό αντλιών: Κεφάλι απαλλαγής, σωλήνας στηλών, άξονας, στροφείο, αναρρόφηση κουδούνι-SS2205, συσκευασία σφραγίδα-αδένων, οδηγός ρουλεμάν-Thordon) κ.λπ.

 

Τύποι προϊόντων:


Μηχανή diesel - οδηγημένη ομάδα αντλιών πυρκαγιάς με την αερόψυξη & την υδρόψυξη
NFPA20 συσκευασία

 

 

Πλεονέκτημα:

 

Το NM πυρκαγιάς είναι το πρώτο μέλος NFPA από τους κινεζικούς κατασκευαστές αντλιών.

 

Η παραγωγή των ομάδων αντλιών πυρκαγιάς είναι αυστηρά σύμφωνα με NFPA20, η διαδικασία παραγωγής και η δοκιμή απόδοσης καλύπτουν επίσης την απαίτηση ISO9001, μερικά είδη προϊόντων έχουν τα πιστοποιητικά APSAD (Γαλλία), UL, FM και CCCF.

 

Είμαστε η μόνη επιχείρηση στην Κίνα που έλαβε όχι μόνο τα πιστοποιητικά UL και FM, αλλά CCCF επίσης, επίσης η πρώτη επιχείρηση στον κόσμο που εγκρίθηκε από UL CCIC ως εξεταστικό κέντρο μάρτυρα και για τις αντλίες πυρκαγιάς και για τις μηχανές προσβολής του πυρός.

 

 

Υπηρεσία:

 

Επαγγελματικός: Εισάγετε το προϊόν στον πελάτη λεπτομερώς, απαντήστε στο ερώτημα που προβάλλεται από τον πελάτη προσεκτικά.

 

Υπηρεσία πώλησης: Εξασφαλίστε προϊόν με υψηλό - ποιότητα και προ-ανάθεση πριν από την παράδοση.

 

Υπηρεσία μεταπώλησης: Παρέχετε τις διακριτικές υπηρεσίες για να ελαχιστοποιήσετε τις ανησυχίες των πελατών.

 

 

FAQ:

 

1. Ποιοι όροι πληρωμής είναι αποδεκτοί σε σας;
T/T ή L/C.
2. Πότε μπορώ να πάρω την αναφορά για την έρευνά μου;
Συνήθως μέσα σε 24 ώρες!